Aleix Viladot busca viure el somni americà al 'soccer'

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aleix Viladot va marxar fa dos anys als Estats Units per millorar l'anglès i conèixer un altre futbol. S'hi ha adaptat bé i quan la crisi sanitària ho permeti hi tornarà per iniciar una nova temporada al 'soccer' universitari. L'objectiu és arribar a professional i fer-se un lloc a la selecció absoluta.

Aleix Viladot va fer les maletes i amb 20 anys es va plantar als Estats Units per jugar a futbol. El seu destí van ser els Tigers, del Marshalltown Community College, a l'estat d'Iowa. Hi ha passat dues temporades en què ha celebrat títols i ha conegut un nou futbol.

Tenir un entrenador espanyol el va ajudar en l'adaptació i el segon any ja va ser capità. Ara ha fitxat per un equip de més nivell, els Vaqueros de la Universitat Texas Rio Grande Valley, que juga a la divisió 1 de la lliga universitària. Un pas endavant per assolir l'objectiu de ser futbolista professional.

Fer-se un lloc en la selecció absoluta de central és una altra de les seves metes.

La crisi sanitària el va agafar a Andorra i ara està pendent de tornar als Estats Units si es pot reprendre la competició. L'experiència que ha viscut l'ha fet créixer.

A inicis d'any un altre exjugador de l'Andorra, Joan Cervós, ha marxat als Estats Units. El 'soccer' crida els andorrans.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.