Aleix Viladot renova amb l'Arnedo de 2RFEF

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'internacional Aleix Viladot ha renovat amb l'Arnedo de la Rioja una temporada més. El defensa creu que l'experiència serà vital per consolidar-se a la selecció.

El futbol andorrà continua creixent i cada cop més jugadors decideixen anar a lligues més potents.

Aquests és el cas d'Aleix Viladot, que després d'una estada als Estats Units fa un parell d'anys va fitxar per l'Arnedo de la Rioja el curs passat, on va aconseguir l'ascens a segona federació. Va jugar 29 partits i va acumular més de 2.000 minuts amb un gran rendiment que li ha valgut la renovació.

El jugador andorrà explica que vol guanyar-se la confiança de l'entrenador. "El que espero sempre és el màxim, jugar tot el que pugui, aprofitar l'experiència i els minuts que em doni el míster i a cada entrenament guanyar-me el lloc ja que ha vingut gent important."

Amb tot, Viladot recorda que ja ha estat sota les seves ordres. "L'entrenador ja em coneix i donarem el màxim per tenir l'oportunitat de jugar més minuts".

El canvi principal no ha estat en l'aspecte tècnic, sinó també en el físic. "Crec que he millorat la capacitat física perquè aquest any he jugat de lateral. A més, anar als Estats Units em va ajudar bastant a estar millor, entrenant matins i tardes".

El bon paper a l'Arnedo li ha valgut el debut amb la selecció absoluta. "Si no hagués tingut l'oportunitat de jugar a la Unió crec que tampoc hauria trepitjat l'absoluta". El secret és anar creixent com a jugador. "Vull aprofitar totes les oportunitats que em pugui donar el míster". 

Viladot ja ha tingut minuts als darrers partits de la Nations League i buscarà tornar a la convocatòria aquest setembre quan els tricolors s'enfrontin a Liechtenstein i Letònia.

Informa: Joel Romero
Imatges cedides: Arnedo CD
Imatges: Marc Matute

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.