Àlex Español competirà al Volant RACC amb l'equip Vall Banc Motor Sport

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El pilot Àlex Español es centrarà aquesta temporada en el Volant RACC i no descarta fer alguna prova del campionat francès. Español també estrenarà patrocinador i formarà part de l'equip Vall Banc Motor Sport.

El Volant RACC serà el principal objectiu per a Àlex Español. El pilot de ral·lis vol guanyar experiència en aquest format per a joves. Encara no té confirmat el calendari per la incertesa de la pandèmia sanitària, tot i que també treballa per ser present a alguna prova del campionat francès. Confia "poder donar la sorpresa" amb una mica més d'experiència.

El pilot encara s'està fent al cotxe. Diu que les primeres sensacions són estranyes i vol adaptar-se el millor possible amb l'ajuda del copilot i el mecànic de l'equip.

Español també s'estrenarà amb l'equip Vall Banc Motor Sport.El director de negoci del banc, Sergi Martín, destaca del pilot que és "talentós, treballador, competitiu i disciplinat", valors amb què, diu, s'identifica l'entitat.

De moment, la col·laboració té una durada d'un any, però la voluntat és ampliar-la per donar continuïtat a un dels pilots més prometedors del país.

Informa: Joel Romero
Imatges: Marta Pons

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.