Àlex Iscla es centrarà enguany en l'enduro sense deixar de banda el descens 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Després d'enlluernar la campanya passada en el debut en descens, Àlex Iscla vol tornar als orígens i centrar-se en l'enduro. Els resultats en aquest inici de temporada li donen la raó. Amb tot, no renuncia al descens i participarà en algunes proves, com la Copa del Món d'Andorra.

La campanya passada va debutar en la modalitat de descens i ho va fer aconseguint els millors resultats de la història del país en la disciplina. Enguany no deixa el descens però es vol centrar més en l'enduro. Àlex Iscla, ciclista de Forestal i FAC, explica que "creu que és on té més potencial i on millor m'ho passo, a sobre la bici".

Una punxada el va apartar de la final l'any passat a la Copa del Món d'Andorra. Mai cap rider local ho ha aconseguit. Enguany amb el canvi de format serà el doble de difícil. El més lògic seria pensar en una semifinal però Iscla és ambiciós. "Aquest any amb tot el que hem treballat podem somiar amb un top 40 o top 30", considera el ciclista.

La present és la primera campanya d'Iscla amb la marca andorrana Forestal, de moment ja ha guanyat un parell de proves de la Copa d'Espanya i una de la catalana.

El proper cap de setmana arribarà el debut a les Enduro World Series als Alps Marítims italians.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Ricard Tenza - cedida Facundo Villegas

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.