Alexis Bartolomé, satisfet després del seu millor partit com a professional

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La victòria del MoraBanc a la pista del Juaristi ens va deixar una gran notícia, l'actuació d'Alexis Bartolomé amb 15 punts i 4 rebots. 

Aquest és el millor partit de Bartolomé com a professional. L'aler va mostrar tot el seu repertori ofensiu en els 23 minuts que va estar a pista i va destacar des del triple amb un 4 de 7. Bartolomé assegura, però, que l'important era obtenir el triomf. "Molt content de com vaig jugar, però sobretot content per la victòria de l'equip que era un partit difícil que havíem de treure".

El jugador vol aprofitar el bon rendiment contra els bascos per fer-se lloc a la rotació aprofitant les baixes d'homes importants. "Tenia clar des del primer dia que em costaria, però hi ha partits com el de l'altre dia que es dona l'oportunitat i l'aprofito el màxim que puc". Aquest divendres contra el Lleida tindrà una nova oportunitat.

Informa i imatges: Joel Romero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.