Andorra, un dels dos països sense medalles als Jocs Mediterranis

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Andorra ha tancat la participació als Jocs Mediterranis de Tarragona com un dels dos únics països participants, juntament amb Líbia, que no han aconseguit cap medalla. Des del Comitè Olímpic Andorrà es preveu analitzar els resultats conjuntament amb les federacions, amb l´horitzó ja posat en els Jocs dels Petits Estats d´Andorra 2021.

La cerimònia de cloenda dels 18ens Jocs Mediterranis a Tarragona ha tancat una edició que ha deixat poques alegries per a la delegació andorrana. Dels 31 esportistes que van competir en una dotzena de modalitats, la majoria ha estat per sota del seu nivell.

Entre les excepcions, Gorka Arajol va signar un destacat tercer lloc en una de les regates de Laser, la selecció femenina de 3x3 va firmar una victòria de mèrit contra Eslovènia i en petanca la parella formada per Breton i Santmann va superar Mònaco.

Andorra marxa de Tarragona com un dels dos únics països, amb Líbia, que no ha guanyat cap medalla, a diferència d´altres petits estats com San Marino o Mònaco.

El Comitè Olímpic Andorrà ja ha fet autocrítica públicament i es preveu mantenir reunions amb les federacions per valorar els resultats. Es vol mirar cap al futur i revisar línies de treball, amb la vista posada en els Jocs dels Petits Estats d´Andorra 2021.

En aquest sentit, durant els propers dies el Comitè Olímpic Andorrà i el Govern decidiran si es constituirà una fundació, com l´any 2005, o bé un comitè organitzador. La presentació de l´organisme rector dels Jocs es preveu després de Meritxell.

Informa: Joan López
Imatge: XTVL

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.