L'Andorra estarà almenys dues setmanes sense jugar pel coronavirus

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Futbol Club Andorra es quedarà dues setmanes sense jugar. La Federació Espanyola de Futbol ha anunciat mitjançant una circular la suspensió de totes les competicions. Els tricolors no jugaran contra el Llagostera aquest dissabte ni la setmana vinent contra el Barça B.

Ni Llagostera ni Barça B, les afectacions del coronavirus no s'han fet esperar pel FC Andorra i la Federació Espanyola ha comunicat aquest dimecres la suspensió durant dues setmanes de totes les competicions estatals no professionals.

La decisió ha estat fixada mitjançant una circular aquest migdia. De fet, la plantilla s'ha exercitat aquest dimecres al matí a Prada de Moles amb normalitat sense saber la decisió.

En un primer moment s'havia plantejat la possibilitat de jugar a porta tancada, tot i que finalment la mesura ha estat més dràstica amb la suspensió de les pròximes dues jornades. Els tricolors visitaven aquest dissabte el camp del Llagostera i la setmana vinent rebien el Barça B.

Ara, el club està en compàs d'espera per la decisió. La principal incògnita és saber quant de temps s'allargarà aquesta mesura i quan es recuperaran els partits suspesos.

En clau esportiva, l'entitat ha recuperat la confiança després de la victòria del cap de setmana contra l'Oriola. Javi Martos, Adrià Vilanova i Ludo s'han entrenat a part.

Informa: Joel Romero
Imatges: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.