Andorra, ferma candidata a acollir l'etapa reina de la Vuelta 2015

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La tornada de la Vuelta a España a Andorra està més a prop. L'edició del 2014 s'està disputant aquests dies amb Andorra Turisme com a un dels principals patrocinadors de la prova. Aquest any la Vuelta no ha passat per Andorra per motius de recorregut, una circumstància que, segons sembla, no es repetirà la temporada vinent. Andorra té coll avall la celebració d'una de les etapes reines el 2015.
Segons un rotatiu català, Andorra té garantida l'etapa reina de la Vuelta per al 2015, amb el coll de la Gallina com a gran protagonista. El Govern no ha confirmat aquest aspecte, però reconeix que l'enquitranament del coll de la Gallina és el millor aval per garantir la tornada de la Vuelta a Andorra, amb una etapa de cinc estrelles. Les obres al coll de la Gallina avancen a bon ritme i a finals d'octubre està previst que la manca de quitrà deixi de ser una barrera. Un cop acabades les obres, el coll passarà de vuit a dotze quilòmetres, la qual cosa farà que augmenti dels 700 metres de desnivell que tenia als 1.000 metres. Tot plegat el convertirà en un autèntic port de categoria especial, que des d'Andorra Turisme es vol convertir en un referent mundial de l'esport de les dues rodes. L'enquitranament del final del port permetrà unir el coll de la Gallina amb el port de Fontaneda, una circumstància cabdal per millorar la circulació de ciclistes i vehicles d'una gran volta. A l'horitzó, el somni de fer pujar el Tour de França al coll de la Gallina.Informa: Cesc Sanjuan
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.