L'Andorra HC i la Federació de Patinatge busquen un tècnic que comparteixi les banquetes del sènior masculí i de la selecció absoluta

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

David Bover és des d'aquest dijous el president de l'Andorra Hoquei Club, al capdavant d'una junta directiva amb sis cares noves. L'objectiu és impulsar la base i treballar de la mà de la Federació, amb un nou responsable tècnic que assumeixi les funcions d'entrenador del sènior masculí del club i de seleccionador nacional. 

Bover agafa el relleu de Jaume Solé. El fins ara vicepresident estarà al capdavant d'una junta directiva que tindrà Regina Betriu com a vicepresidenta i un total de sis cares noves. L'objectiu principal és donar un nou impuls a la base.

En aquesta nova etapa es vol treballar conjuntament amb la Federació de Patinatge, que també ha obert nova etapa amb Mari Carme Santamaria com a presidenta. Les dues entitats busquen un responsable tècnic que compagini les banquetes del sènior masculí del club i la selecció.

Roger Font, Míriam Sala, Agustí Peris, Carles Sánchez i Lluís Gómez completen la junta directiva de Bover, per a un mandat que tindrà dos anys de durada. 

Informa: Joan López
Imatges: Desirée Sala

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.