Andorra i San Marino, en un duel contra 13 anys sense victòries

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La selecció de futbol juga aquest dimecres a la tarda un dels partits que ha aixecat més interès de la seva història, tot i tractar-se de només un amistós. El fet que la tricolor i San Marino no guanyin des de fa 13 anys ha ocupat força espai als mitjans de comunicació de tot el món.

Aquest gol de Marc Bernaus contra Macedònia a l´Estadi Comunal va donar la primera i única victòria a Andorra en un partit oficial, el 13 d´octubre del 2004, ja fa gairebé 13 anys. Des d´aquell dia, la tricolor suma 86 partits sense guanyar, la pitjor ratxa del futbol mundial.

El seu rival avui, San Marino, només ha guanyat un partit en la seva història, l´abril de 2004 per la mínima contra Liechtenstein, però té una ratxa lleugerament menor de 74 partits sense repetir victòria.

Queda clar que aquest no és un partit amb urgències, però l´interès dels mitjans de comunicació de tot el món l´han convertit en molt més que un amistós.

Per a la selecció serà un bon assaig amb vista al proper compromís oficial del Premundial, el 25 de març a l´Estadi Nacional contra les illes Fèroe. Un partit on els de Koldo Álvarez podran posar en pràctica un joc força més ofensiu de l´habitual.

Tot i les baixes de Marc Rebés, Riera i un Aaron Sánchez que enfila la recta final de la recuperació, la tricolor podrà presentar aquesta tarda un onze de gala a l´estadi de Serravalle. El partit començarà a dos quarts de set de la tarda. Segons quin sigui el desenllaç, pot ser un gran dia per Andorra o San Marino.

Informa: Joan López
Locució: Yasmina Canedo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.