Un Andorra amb dos jugadors menys cau 2 a 1 contra la Reial Societat B i queda eliminat del play-off d'ascens a Segona A

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El FC Andorra va caure eliminat a la semifinal del play-off d'ascens a Segona A. Els d'Eder Sarabia van perdre a la pròrroga per 2 gols a 1 contra la Reial Societat B. L'equip andorrà va acabar jugant amb dos jugadors menys per les expulsions de Martí Vilà i Pastor.

El partit d'aquest dissabte va ser com un guió de cine. Va començar malament, va millorar, es va posar de cara, es va complicar i, quan semblava que no es podia complicar més, es va acabar complicant del tot, i el que és pitjor, no va tenir un final feliç.

Als 7 minuts, l'àrbitre va xiular penal per unes mans de Loureiro. Robert Navarro avançava els donostiarres des dels 11 metres. Tot seguit, l'àrbitre va anul·lar per fora de joc un gol a Carlos Martínez. El davanter de l'Andorra estava en posició correcta.

Abans del descans, Riverola aconseguia empatar amb aquest gran xut de falta directa. L'Andorra va viure els millors minuts després del gol.

A la segona meitat es van extremar les precaucions. Es jugava una guerra freda al centre del camp, amb els dos equips més preocupats per no rebre que per marcar. Als 80 minuts arriba la jugada clau del partit: expulsió de Martí Vilà per doble targeta groga. Els tricolors van aconseguir portar el partit a la pròrroga.

Amb un jugador menys, a l'Andorra no li servia l'empat. La situació era extremadament complexa, amb els jugadors cada cop més cansats. Amb l'expulsió de Pastor al minut 101 per vermella directa, ja només es podia apel·lar a l'èpica.

Amb 9 jugadors, l'Andorra intentava penjar pilotes i aprofitar alguna falta per sorprendre els donostiarres. Al minut 112, l'equip entrenat per Xabi Alonso va aprofitar una contra per marcar el definitiu 2 a 1, obra de Lobete.

Amb dos jugadors menys, l'Andorra havia de fer dos gols en els vuit minuts que quedaven. El marcador ja no es va moure. Amb tot, Eder Sarabia, ha assegurat que se sent "molt orgullós" dels jugadors: "hem competit de manera espectacular".

En aquest sentit, creu que l'equip va saber sobreposar-se al penal de l'equip rival i fer una bona actuació "jugant bé amb la pilota i marcant un gran gol", tot lamentant que l'expulsió de dos jugadors i el gol anulat va perjudicar els tricolors.

La propera temporada l'Andorra jugarà a Primera RFEF. La lliga començarà al setembre amb dos grups de 20 equips del conjunt de l'Estat espanyol.

Imatge: Footers