Andorra lluita però perd contra el Canadà en la classificatòria de l'esdeveniment per equips

Andorra ha participat en les finals de la Copa del Món de Grandvalira en la prova del Team Event, l'eslàlom per equips nacionals mixtos. Mireia Gutiérrez ha estat l'única participant que ha guanyat la seva sèrie contra el Canadà.

No ha pogut ser. El combinat andorrà que ha pres part en la prova del Team Event ha perdut contra el Canadà en aquesta modalitat d'eslàlom paral·lel. Sissi Hinterreitner, Mireia Gutiérrez, Àxel Esteve i Àlex Rius han estat els encarregats de representar el país en l'única prova amb participació andorrana. De les 4 baixades, només Gutiérrez ha aconseguit la victòria.

La primera a sortir ha estat Sissi Hinterreitner que s'ha enfrontat a Erin Mielzynski. L'andorrana no ha trobat el ritme i s'ha quedat a 1 segon i 22 centèsimes de la canadenca.

Àxel Esteve ha caigut en la segona sèrie contra Trevor Philp. Esteve ha buscat recuperar el temps perdut i ha enforquillat en una de les portes intermèdies.

Mireia Gutiérrez ha posat emoció a la prova en guanyar Laurence St-Germain. Malgrat la mala sortida, Gutiérrez s'ha refet i ha superat la canadenca per 12 centèsimes. "Estic contenta de la meva mànega, però al final és un equip, es guanya junts i es perd tots junts. Per al pròxim entrenarem més, perquè penso que és una disciplina on podem fer coses maques", deia Gutiérrez.

Àlex Rius ha estat el darrer a sortir i durant força estona ha tingut l'empat a tocar, però una errada quan faltaven poques portes per al final ha condemnat les esperances tricolors. "Intuïa que anàvem dos a un i que podria passar, però a la sortida ja m'he enganxat una mica, perquè he sortit massa aviat. Després he agafat un bon ritme però amb l'errada s'ha escapat tot", lamentava.

D'aquesta manera, comença i acaba la participació andorrana en aquestes finals de la Copa del Món d'esquí alpí. El Canadà s'ha classificat per a la ronda següent on s'ha desfet de la totpoderosa Àustria.

Informa: Joel Romero
Foto: Grandvalira

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.