Andorra manté el Mundial de trial amb la tercera prova del calendari al juny

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Andorra torna a tenir dates per a una nova prova del Mundial de trial. El cap de setmana del 16 i 17 de juny figura en el nou calendari que ha publicat la Federació Internacional i que s'ha d´aprovar en l'assemblea que se celebrarà a Andorra la Vella.

Fa tot just un parell de mesos saltava l'alarma perquè en el calendari inicial Andorra perdia una prova amb la qual ha estat present al Mundial durant dues dècades. La competició ha canviat la gestió i el nou promotor havia comunicat a la Federació de Motociclisme aquesta circumstància. Fins i tot es pensava a organitzar alguna prova alternativa, però no s'abandonava la idea de capgirar la situació.

Finalment s'ha aconseguit, amb l'adjudicació de la tercera data del calendari, al juny, que és l'emplaçament habitual de la prova andorrana. El calendari conserva vuit cites, tot i que s'ha refet. Cauen algunes seus i s'hi afegeix la prova de Sant Julià de Lòria, a més d'una a la localitat portuguesa de Gouveia i una tercera a Silsden, Anglaterra.

Les darreres setmanes, tant la Federació Andorrana com el comú lauredià tenien coll avall que no es perdria el Mundial després d'haver reconduït les converses amb el promotor. La confirmació definitiva arribarà precisament al Principat, perquè el vistiplau al calendari serà en el marc de l'assemblea general, que se celebra dissabte.

Informa: David Domingo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.