Andorra no tindrà representants en estil lliure als Jocs Olímpics de Corea

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Sense representants en estil lliure als Jocs Olímpics de Corea. Igual que fa quatre anys a Sotxi, Andorra no podrà comptar amb representació en slopestyle als Jocs. La lesió que va patir Carles Aguareles en la darrera edició de la Total Fight va ser més greu de l´esperat inicialment i la jove promesa andorrana no arribarà a temps a la cita.

Carles Aguareles es va trencar el lligament del genoll a la Total Fight. L'esquiador havia completat una gran temporada amb una dinovena plaça al Mundial de Sierra Nevada i un triomf en Copa d'Europa. Aguareles tenia força opcions de classificar-se pels Jocs, però després de la lesió la cita olímpica està descartada. Cal tornar a començar de zero.

Aquesta baixa se suma a la de Scotty Jordan. Fa tres anys Aguareles s'havia trencat el lligament encreuat anterior de la cama esquerra; ara la ruptura és de l'encreuat posterior de la cama dreta. Les lesions formen part d´aquesta disciplina i cal assumir-les amb naturalitat.

Aguareles continuarà treballant amb el fisioterapeuta i al gimnàs. Al desembre espera tornar a esquiar.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Anna Romagosa

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.