Andorra podria tenir una seu per votar a les eleccions del Barça

El FC Barcelona pensa en Andorra com una de les seus per acollir les eleccions a la presidència de l'entitat, que tindran lloc el 24 de gener. La junta gestora ha presentat un protocol electoral a la Generalitat de Catalunya per tal que aprovi celebrar les votacions per primera vegada de manera descentralitzada, en deu seus diferents, i una d'elles estaria situada a Andorra.

A banda del Camp Nou i del Palau Blaugrana, es podria votar a Tarragona, Lleida, Girona i les Terres de l'Ebre, més a quatre seus de la resta d'Espanya (Madrid, Sevilla, València i Palma). Es desconeix encara on es situaria el 'col·legi' electoral al Principat, que hauria de rebre el vistiplau del Govern amb les consegüents mesures antiCovid-19. Més de 110.000 socis culers tenen dret a vot en les pròximes eleccions, un 3% dels quals són de fora d'Espanya.

Informa: Sergi Cano
Foto: Sandrine Néel (CC BY 2.0)

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.