L'Andorra Senior Cup arriba a la desena edició amb rècord d'equips

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'Andorra Senior Cup arriba a la desena edició més viu que mai. El torneig de futbol de 7 per a jugadors veterans se celebra aquest cap de setmana amb 44 equips inscrits i unes 1.300 persones al seu voltant, entre jugadors i acompanyants, amb 3.000 pernoctacions.

Jugadors com Javier Saviola, Santi Ezquerro, Delfí Geli, Txomin Nagore o els francesos Martial Robin i Nicolas Marin seran alguns dels protagonistes de la desena Andorra Senior Cup, que es disputarà aquest cap de setmana a l'Estadi Nacional, la Borda Mateu i el camp de futbol d'Ordino. El torneig celebra enguany el desè aniversari amb rècord d'equips inscrits, 44, 8 en la categoria més de 45 anys. L'espectacle està garantit. "La gent que s'hi vulgui apropar, veurà bon ambient, bon futbol, i podrà gaudir d'exjugadors importants de primera divisió, que no perden les ganes de jugar", assegura l'organitzador Talín Puyaltó.

L'exjugador d'Athletic de Bilbao, Atlètic de Madrid i Numància Txomin Nagore repeteix experiència a la Sènior Cup. "És un torneig important per a la gent veterana retirada", assegura "encantat de tornar-hi a ser".

Andorra estarà representada per dos equips. El FAF Legends jugarà en més de 35 anys i els Veterans d'Andorra en més de 45. Sonejee el qualifica de "luxe" de torneig. Els andorrans van "pas a pas", per continuar creixent.

La Sènior Cup tindrà equips de cinc països i repetirà el guanyador de l'any passat, l'Olympique de Marsella. Les finals es jugaran diumenge al migdia a l'Estadi Nacional.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Arxiu-Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.