Andorra sub-16 aspira a passar a semifinals

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La selecció sub-16 de bàsquet serà l´amfitriona de l´Europeu C, que comença diumenge al Poliesportiu. L´equip dirigit per Xavi Luque, que debutarà contra Albània, afronta la cita amb l'objectiu de classificar-se per a les semifinals.

Amb només tres jugadors de la categoria, set de l´any 2002 i dos infantils, la Selecció presenta una convocatòria marcada per la joventut a l´Europeu sub-16 que tindrà lloc des de demà al Poliesportiu.

La tricolor ha quedat enquadrada en el grup B de la primera fase, amb Albània, San Marino, l´Azerbaidjan i Mònaco com a rivals. L´objectiu és superar la sisena plaça de fa un any a Xipre, però sobretot competir amb tots els rivals.

El Poliesportiu acollirà diumenge la cerimònia inaugural a dos quarts de set de la tarda i tot seguit, a partir de les set, Andorra buscarà la primera victòria contra Albània.

Informa: Joan López / Imatges: Jordi Seabra / Locució: Ivan Álvarez

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.