Andorra sub-20 obre l'Europeu de Petits Països amb una victòria plàcida contra Gibraltar

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La selecció sub-20 de voleibol es va estrenar amb una victòria plàcida contra Gibraltar per tres sets a zero, en la primera jornada de l'Europeu de Petits Països al Complex esportiu i sociocultural d'Encamp. 

Amb una grada que es va omplir d'aficionats molt joves i un ambient de gala, els tricolors només van trobar oposició en els compassos inicials de partit. El primer set va caure del costat d'Andorra per 25 a 8 i els dos següents van mantenir la mateixa tònica, amb un marcador de 25 a 13 en el segon i de 25 a 12 en el tercer per als de José Garcia.

L'entrenador va destacar el bon ambient que hi havia a les grades. "La veritat és que feia goig i estem tots molt contents perquè hi hagi aquest suport". I va afegir després que feia anys que tampoc feien un torneig al Principat. "És normal també, feia temps que la selecció sigui la U20, l'absoluta o la femenina tornes a casa després de molts anys i la veritat és que estem molt contents per la rebuda del públic".

Aquest dimarts Andorra es disputarà la primera plaça del grup amb Irlanda, a les vuit del vespre. El primer repte serà tornar a omplir el Complex. 

Informa: Joan López
Imatges: Ricard Tenza 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.