Andorra tanca el Preeuropeu sub-19 amb un triomf contra Moldàvia (1-0)

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Primera victòria de la selecció femenina sub-19 de futbol. Ha estat per la mínima en el darrer partit del Preeuropeu contra Moldàvia. És un triomf històric en la primera fase de classificació que disputen.

Andorra suma la seva primera victòria en un Preeuropeu amb la selecció femenina sub-19 que ha anat de menys a més durant la setmana i que ha acabat trobant el premi del triomf, concretament contra Moldàvia, amb un solitari gol de Zoe Montero.

Després d'una primera meitat sense opcions clares de gol, al minut 64, Montero s'ha aprofitat d'un mal refús de la defensa per convertir-se en la primera golejadora de la selecció sub-19 en una fase de classificació. 

Andorra s'ha defensat bé amb el gol i les visitants amb prou feines han generat perill a la porteria d'Alba Isal. Al final, 1 a 0 i una nova fita per al futbol femení nacional.

Montero ha destacat que "ha estat un torneig molt difícil, però al final hem cregut en nosaltres i ho hem tirat endavant". 

Per la seva banda, el seleccionador José Antonio Martín ha destacat que està "molt content per fer història al meu país", i hi ha afegit que és un fet que representa "una superempenta que ens donarà energia, ànims i alegria". 

La felicitat ha estat completa, ja que Andorra evita el fanalet vermell del grup per sobre de Moldàvia. Gal·les ha estat primera de grup en guanyar els tres partits.

Informa: Joel Romero
Imatges: Pere Besolí

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.