Andorra-Turquia: la selecció vol un darrer capítol per recordar

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Encara en plena ressaca després de l'històric empat al camp d'Albània Andorra juga diumenge el darrer partit de la fase de classificació per l'Europeu contra la poderosa Turquia. Andorra ho fa amb l'objectiu d'aconseguir per primera vegada acabar una fase de classificació per un mundial o europeu eludint la darrera plaça.

Andorra va arribar d'Albània divendres a la nit. Els tricolors només han tingut el dia de dissabte per preparar el partit. Una dificultat afegida per enfrontar-se a tota una potència continental com Turquia.

El capità Ildefons Lima tornarà a estar disponible. Si diumenge juga farà història en convertir-se en el jugador del món que ha defensat durant més anys la samarreta d'un combinat nacional.

A banda d'Ilde, Koldo també recupera Rebés i Marc Pujol. Per contra perd a Txus Rúbio per sanció. Turquia, amb la classificació ja a la butxaca, ha vingut a Andorra amb un equip més jove.

Els otomans encara aspiren a la primera plaça. A diferència del seleccionador turc, Koldo creu que el partit de diumenge serà diferent al jugat a Turquia.

Andorra té al seu abast tornar a fer història. Cap selecció tricolor ha aconseguit eludir la darrera plaça en una fase de classificació per al Mundial o l'Eurocopa. El partit es jugarà al Nacional i es podrà seguir en directe per Ràdio Nacional i Andorra Difusió.ad a partir de les 20.45 h.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Sergi Expósito

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.