Andorra la Vella obrirà el Mundial d'X-Trial amb el 100 per cent de l'aforament al Poliesportiu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Andorra la Vella obrirà el calendari del Mundial d'X-Trial, després de la cancel·lació de les dues proves previstes a França per les restriccions sanitàries. L'escenari tornarà a ser el Poliesportiu, que podrà encabir el cent per cent de l'aforament, amb una capacitat per a 2.750 espectadors. 

El Poliesportiu d'Andorra va abaixar el teló del Mundial d'X-Trial del 2019 i el 6 de novembre acollirà la cita inaugural del 2021.

El calendari s'ha reduït a tres proves, després de la cancel·lació de les dues previstes a França el mes d'octubre per les restriccions sanitàries.

Andorra la Vella donarà el tret de sortida en un pavelló que podrà acollir el cent per cent de l'aforament amb 2.750 espectadors, una xifra fins i tot més alta que la de fa dos anys. 

La presidenta de la Federació Motociclista d'Andorra, Natàlia Gallego, assegura que estaven treballant "amb el 50% de l'aforament, unitats familiars i seients separats entre cada grup, però finalment amb el ministeri d'Esports i el de Salut està pràcticament tancat que sigui el 100% amb passaport covid o un test negatiu".

Toni Bou iniciarà al Poliesportiu la cursa per aconseguir el 15è títol mundial indoor i 30è de la seva carrera esportiva. Enguany el promotor del campionat, 2Play, ha canviat l'elecció dels pilots participants.  Gallego explica que aquest "any seran els vuit millors del rànquing 2020 i una wild card que probablement serà l'Italià Matteo Grattarola."

L'objectiu de la federació és repetir l'èxit de fa dos anys en una cita espectacular. Les entrades ja s'han posat a la venda a la pàgina web del campionat. Els aficionats que van adquirir localitats per a la prova del 2020, que es va cancel·lar, només hauran d'actualitzar-les. 

Informa: Joan López
Imatges: Desirée Sala / Arxiu RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.