Andrés García, a prop de fitxar pel FC Andorra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El migcampista Andrés García podria convertir-se en jugador del Futbol Club Andorra. Provinent del Mirandés seria el tercer fitxatge d'hivern, després d'Adri Lledó i Carlos Martínez.

El FC Andorra treballa per tancar la tercera incorporació d'aquest mercat d'hivern, Andrés García. Es tracta d'un migcampista de 23 anys que arriba per aportar més competitivitat a Rubén Bover i Martí Riverola.

Actualment milita al Mirandés de segona divisió, tot i que va formar-se a les categories inferiors de l'Atlético de Madrid. A més, també té experiència a segona B, després de jugar al Roda i el Recreativo Granada.

García ha disputat 8 partits amb els de Miranda d'Ebre aquesta temporada a la categoria de plata del futbol espanyol, on ha marcat un gol. Tot i això, de mica en mica ha caigut de les convocatòries d'Andoni Iraola i el seu darrer compromís va ser a la Copa contra l'UCAM Múrcia, en lliga no juga des del 14 de desembre.

García arribaria després dels fitxatges d'Adri Lledó i Carlos Martínez. Ara, el mig del camp tricolor està cobert amb Bover, Riverola, Ludo, Palanca, Rai, Lledó i García.

El club té pendent tancar alguna incorporació més en la parcel·la defensiva i no es descarten més baixes. Les condicions del temps han fet que l'equip s'entrenés aquest dijous a Ponts, tot i això la previsió és que no hi hagi cap problema per disputar el partit d'aquest diumenge contra el Nàstic de Tarragona a Prada de Moles.

Informa: Joel Romero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.