Antetokounmpo i Burjanadze seran dubte fins a última hora davant del Fuenlabrada

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc Andorra ha fet la darrera roda de premsa abans del transcendental partit de diumenge contra el Montakit Fuenlabrada. Beka Burjanadze i Thanasis Antetokounmpo no s´han entrenat en tota la setmana al ritme dels seus companys. Tots dos faran una darrera prova diumenge per saber si poden participar al partit.

Les recuperacions de Thanasis Antetokounmpo i Beka Burjanadze són a hores d´ara la principal preocupació a l´equip. Oliver Stevic s´enfrontarà al seu exequip. Serà un partit transcendental per eliminar definitivament un rival i consolidar la vuitena plaça.

Fuenlabrada compta amb 11 victòries 3 menys que l´Andorra. Els de Joan Peñarroya van sortir derrotats en el partit d´anada. Són dos equips als quals els agrada córrer. Per dominar aquesta faceta del joc el domini del rebot serà cabdal.

El partit es jugarà demà a dos quarts d´una en directe per Ràdio Nacional i Andorradifusió. Shermadini i Burjanadze comptaran amb el suport especial d´aquest pintoresc periodista, molt conegut al seu país i sempre al costat dels seus compatriotes.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Cristina Jubete

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.