Antonio Martín, nou president de l'ACB

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El pivot Colton Iverson, que la segona part de la temporada passada va militar al MoraBanc, no repetirà i ha fitxat per l'Iberostar Tenerife. D'altra banda, el club i la resta d'equips de l'ACB han elegit Antonio Martín com a nou president votat a favor de la designació d'Antonio Martín com a nou president.

Unanimitat per l'elecció d'Antonio Martín, exjugador professional que va jugar catorze temporades a l´elit del bàsquet espanyol, a l´Estudiantes i el Reial Madrid, i va ser internacional amb la selecció espanyola. El seu nomenament completa la nova cúpula ACB després que José Miguel Calleja fos escollit al març director general. Martín veu marge per fer créixer la competició espanyola.

L´assemblea també ha admès els ascendits Breogán i Manresa i ha donat llum verd a les dates de la temporada 2018-2019. 

La lliga arrencarà el 27 de setembre, una setmana després de la Supercopa, i la Copa del Rei es disputarà entre el 14 i el 17 de febrer. 

La fase regular, que tindrà dues jornades entre setmana, acabarà el 25 de maig. El calendari d'emparellaments es farà públic d'aquí a unes setmanes. 

Informa: David Domingo
Imatge: ACB

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.