Arcalís, molt a prop d'acollir la segona copa del món

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La segona copa del món d'Arcalís és molt a prop. Segons Martí Rafel, director general de Vallnord, ara mateix hi ha més d'un 90% de possibilitats d'acollir la prova. Aquest optimisme ha arribat pel suport de la FIS, que ha acceptat reduir a la meitat la dotació en premis de la segona copa del món.
Vallnord i el sector d'Arcalís són a un pas d'entrar a la copa del món per la porta gran, celebrant dues proves al primer any al circuit de copa del món. Avui Vallnord i la Federació d'Esquí han rebut un correu de la Federació Internacional amb la resposta afirmativa a la petició en la reducció de la dotació en premis de la segona copa del món. A la primera prova s'entregaran els habituals 40.000 euros i, a la segona, se'n donaran 20.000. Aquest era l'escull principal per acollir la segona copa del món. La FIS, des del primer moment ha volgut apostar per la coma d'Arcalís i, d'altra banda, no té gaires opcions donada la proximitat amb els jocs de Sotxi. Solucionat el tema dels premis, ara manca tancar el pressupost. Fer la segona copa del món suposa un increment en la despesa d'entre 60.000 i 70.000 euros repartits entre premis, televisió i pernoctacions. Govern, Federació Andorrana d'Esquí i Vallnord és reuniran la setmana vinent per arribar a un acord. És una quantitat força modesta, tenint en compte que la segona prova també és televisarà. Serà una oportunitat doble per ensenyar la millor cara d'Andorra al món i una oportunitat doble per Lluís Marin d'aconseguir un bon resultat davant dels aficionats.Informa: Cesc Sanjuan
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.