Arnau Graslaub es proclama campió de Catalunya de descens en BTT

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Arnau Graslaub ho ha tornat a fer. Aquest diumenge ha completat un final de temporada per emmarcar amb el campionat de Catalunya cadet de descens en BTT. Fa 15 dies el jove rider de només 15 anys havia guanyat el campionat d'Espanya.

Ha estat al Bike Park de la Sorrera, a la Garriga, on ha tingut lloc el campionat.  El rider andorrà ha dominat la classificatòria al matí i a la tarda s'ha imposat al català en categoria cadet amb un temps de 2 minuts i 58 segons.

Als seus 15 anys, encara té més mèrit la 18a posició aconseguida a la classificació scratch. El triomf es suma a l'aconseguit fa 15 dies al Campionat d'Espanya, una forma magnífica de tancar una temporada que havia començat marcada per les lesions.

Amb aquest bon sabor de boca Graslaub tanca la temporada. L'any vinent ja serà júnior, fet que implicarà l'esperat debut a la Copa del Món.

Destaca també la 11a plaça de Guillem Casal en categoria absoluta. 119 riders en el global de categories han participat en el català.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges cedides: Joan Miró

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.