El 1r trofeu de Halloween de gimnàstica rítmica compta amb uns 800 participants de 40 clubs nacionals i internacionals

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Club Rítmica GAEE ha donat el tret de sortida al 1r trofeu de Halloween d'Andorra aquest diumenge al matí. La competició ha comptat amb la participació de 40 clubs, dels quals 2 són andorrans i la resta internacionals.

Al llarg del dia, al voltant de 800 gimnastes han actuat al pavelló de Govern. El trofeu de Halloween organitzat pel Club Rítmica GAEE ha estat un dels festivals més grans de gimnàstica rítmica que s'han dut a terme al país.

El públic ha gaudit de les actuacions en modalitat de conjunts i d'individuals. Assistents i gimnastes han hagut de portar la mascareta posada en tot moment, excepte a l'hora d'entrar al tapís.

El trofeu té una padrina i es tracta d'Almudena Cid, l'exgimnasta olímpica que ha volgut recordar que la base d'aquest esport és la diversió.

El trofeu estava dividit per tal de respectar les mesures sanitàries. A la tarda ha estat el torn de les categories absolutes, on han participat espanyoles, italianes i gregues. A més, la categoria masculina també ha tingut el seu paper, amb la participació de 8 gimnastes.

El Rítmica GAEE i el Club Rítmica Serradells han estat els participants andorrans, a més, Maria González ha estat la representant de la Federació de Gimnàstica Rítmica.

Aquest diumenge a la nit se celebrarà una gala amb exhibicions que posarà el punt final al primer trofeu de Halloween del Rítmica GAEE d'Andorra.  

Informa: Anna Mata
Imatges: Arnau Gaya

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.