Arrenca la lliga

Aquest cap de setmana arrenca la lliga de futbol. Una vegada més, quatre són els equips que aspiren al títol. Tots s´han reforçat de valent per proclamar-se campions. El Lusitans, vigent campió, és el rival a batre.

Precisament per això, el Lusitans s´ha reforçat de valent. L´equip de Carlos Sánchez vol aconseguir el tercer títol de lliga de la seva història i de manera consecutiva. Per aconseguir-ho, ha incorporat reforços de luxe, com el porter Ferran Pol, Cristian, Riera o Jonathan Puente. Recanvis de nivell per suplir les principals baixes de l´equip, com Manolo Jiménez o Òscar Sonejee.

Un altre dels equips més temuts a la lliga serà l'FC Santa Coloma. El retorn de Richard Imbernón a la banqueta s´ha traduït en incorporacions de primer nivell, com Marc Pujol, Toscano o Joel Martínez. Serà el debut a la lliga de jugadors que ja van signar amb l´equip per jugar l'Europa League, com Adam Smith, Quinones o Lahín. La intenció dels colomencs no és cap altrea que agafar el relleu del Lustitans com a campió.

Un altre equip colomenc que vol ser campió és l'Unió Esportiva. Després d'aconseguir el primer títol de la seva història, amb la Copa de la temporada passada, ara es prepara l´assalt a la lliga. Per aquest motiu, Emiliano ha tancat reforços de luxe com el porter Friday, Roca o Maneiro. Els groc i negres no pensen en res més que a ser campions.

Per últim, el quart equip candidat és l'Unió Esportiva Sant Julià. Per als lauredians, l´objectiu passa per tornar a Europa després de dues temporades absents. Per això, l´equip ha patit una mutació. Només 7 jugadors s´hi han quedat, i s´han incorporat fins a 12 efectius. Molts d´ells, jugadors que la temporada passada van militar en diferents clubs de tercera divisió espanyola. L´equip, però, continuarà girant al voltant d´Edu Peppe, Varela i Kiko.

A banda d´aquests quatre, però, aquest diumenge també saltaran a la gespa el Principat, l´Inter d´Escaldes i l´Encamp. Serà un temporada on l´Ordino s´estrenarà a primera divisió.

Informa: Xavi Bonet

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.