L'Atlètic Club Escaldes jugarà la seva primera final de Copa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'Atlètic Club Escaldes és el segon finalista de la Copa Constitució Protecvall. Els de Lluís Blanco van derrotar 1 a 2 el Futbol Club Santa Coloma amb un gol de Xavi Vieira a la pròrroga. L'Unió Esportiva Sant Julià i l'Atlètic Club Escaldes s'enfrontaran el 30 de maig pel títol. Aquesta és la primera final de Copa dels escaldencs a la seva història.

Els dos equips van saltar al terreny de joc amb moltes precaucions. L'ocasió més clara de la primera meitat va ser una rematada de cap de Fabio on fins i tot es va demanar gol. La reacció de Ramos sota els pals és remarcable.

Ja a la segona meitat ocasions a les dues porteries amb un xut dur de Vieira i la rèplica d'Àlex Martínez. Àlex Ruiz es lluïa. En una altra acció a l'àrea colomenca la pilota impacta a la mà d'Andreu Ramos. El porter està a prop d'aturar el penal però el xut de Grondona és molt fort i acaba al fons de la xarxa.

A cinc minuts del final Pedro Santos aconsegueix forçar la pròrroga amb un llançament de falta.

En el temps extra Borja Pimentel frega el gol amb una vaselina des de fora l'àrea.

La insistència dels escaldencs tindria premi als 97 minuts amb una pilota morta a l'àrea que aprofita Xavi Vieira. Un gol que val una final de Copa, la primera a la història del club.

L'Unió Esportiva Sant Julià i l'Atlètic Club Escaldes jugaran la final de Copa el 30 de maig.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: FAF

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.