L'Atlètic d'Escaldes empata contra el Gzira (1-1) i s'ho jugarà tot al Comunal 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'Atlètic d'Escaldes torna de Malta amb optimisme després d'empatar a un gol contra el Gzira i jugar-se la continuïtat a la Conference League la setmana vinent a l'estadi Comunal.

Els escaldencs van lamentar les ocasions malbaratades davant un rival que no va ser superior. El mateix Fede Bessone, entrenador dels escaldencs, es va sorprendre de la fragilitat que va mostrar el contrincant. "Nosaltres veníem avui amb unes expectatives en què pensàvem que l'equip rival seria superior físicament i al final ha sigut a la inversa. Pràcticament, tret del gol en els deu primers minuts de partit, no recordo que ens hagin fet una ocasió".

El jugador de l'Atlètic d'Escaldes Guillaume Lopez també va lamentar les oportunitats fallides. "És un partit que per mi hem tingut moltes ocasions per marcar el segon gol en la segona part."

Amb tot, esperen donar-ho tot a la tornada. "Un empat és molt bo i a veure a Andorra com sortim", sentenciava Lopez.

Informa: Sergi Cano
Imatges cedides Atlètic d'Escaldes

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.