Àxel Esteve afronta amb convicció la lluita pel tercer bitllet olímpic en esquí alpí

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Després d'un inici de temporada prometedor, Àxel Esteve té com a objectiu guanyar un dels bitllets per participar als Jocs Olímpics de Pequín. Els bons resultats de les darreres curses confirmen que l'aposta que va fer, per centrar-se en la disciplina d'eslàlom, ha estat un encert.

Amb 27 anys acabats de fer, Esteve gaudeix d'un moment dolç. Aquest desembre s'ha quedat a les portes del podi en dues curses, a Àustria i Itàlia, i ha baixat dels 30 punts FIS en eslàlom.  Ara espera "guanyar algun dorsal i fer-ho el millor possible a la Copa d'Europa".

Els bons resultats li han donat confiança i Esteve no vol deixar escapar el tren dels Jocs Olímpics. Per viatjar a Pequín el febrer vinent necessitarà fer un top-30 en Copa d'Europa. Pensa que encara ha de fer un pas i confia a aconseguir-ho si tot segueix com fins ara.

La propera oportunitat li arribarà el 4 i 5 de gener, amb dos eslàloms a Alemanya. El termini per aconseguir plaça olímpica acabarà el dia 16 del mes vinent. 

Informa: Joan López
Imatges: Ricard Tenza
Imatges
cedides: FAE 

 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.