Àxel Esteve no completa la primera mànega d'eslàlom a Saint Moritz

Andorra no ha pogut acabar la seva participació al mundial de la millor manera. Àxel Esteve no ha completat la primera mànega en la prova d´eslàlom masculí que tancava el Campionat del Món. La FAE acaba el mundial amb la 27a posició de Joan Verdú a la combinada com a millor resultat.

Avui Àxel Esteve no ha pogut completar la prova d'eslàlom masculí que tancava el mundial. L'esquiador andorrà ha fet un interior a quatre portes del final, segurament a causa d´un relaxament abans de creuar la meta. Esteve estava marcant parcials sobre la posició 40. Marcel Hirscher ha fet el millor temps a la primera mànega.

En esquí de fons Irineu Esteve ha acabat 14è en els 15 quilòmetres persecució estil clàssic de la Copa d'Europa. L'andorrà s'ha quedat a 1 minut i 33 segons del vencedor Giandomenico Salvadori. Carola Vila ha estat 34a en 10 quilòmetres categoria júnior.

Informa: Cesc Sanjuan

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.