Àxel Esteve sortirà amb el dorsal 49 a l'eslàlom de Courchevel

Àxel Esteve sortirà amb el dorsal 49 en la darrera prova d'eslàlom del Campionat del Món. Ho fa en el seu millor moment: dos dies després de puntuar en Copa d'Europa.

A la Federació només Joan Verdú i Cande Moreno tenen preparador d'esquís propi. Així que aquesta tarda de dissabte a Àxel Esteve li ha tocat fer els seus esquís. L'esquiador andorrà sortirà diumenge amb el dorsal 49. Sense res a perdre i amb molt a guanyar, l'objectiu principal serà acabar entre els 30 primers per poder sortir amb la pista neta a la segona baixadaEsteve té clar quin és l'objetiu: "l'objectiu és enganxar els 30 a la primera mànega, i espero poder controlar els nervis."

Darreres llums a l'Eclipse. Aquesta pista es tornarà a vestir de gala per tancar els Campionats del Món. A més ho farà amb la presència d'un esquiador andorrà, Àxel Esteve. La primera mànega, a les 10 h, i la segona, a dos quarts de dues.

Informa i imatges: Cesc Sanjuan  

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.