La baixa de Sergi Garcia porta el MoraBanc a estar molt més pendent del mercat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Vestidor agitat. El MoraBanc busca reaccionar després de les quatre derrotes consecutives. Les paraules de Gorka Aixàs sobre la possible rescissió de contractes de jugadors i l'arribada de fitxatges nous semblen haver calat a la plantilla. Ara tocarà fer una passa endavant contra l'Herbalife Gran Canària, on no serà Sergi García per lesió.

El MoraBanc viu un dels moments més complicats de la temporada. A la manca de victòries s'ha sumat ara la baixa per dos mesos i mig de Sergi García. El club està molt pendent del mercat.

El president ja va avançar que podrien haver-hi moviments a la plantilla i ara encara més per buscar un relleu al base. Les paraules de Gorka Aixàs han agitat el vestidor, que buscarà la reacció diumenge contra l'Herbalife Gran Canària.  

David Jelínek espera que l'equip serà "capaç de fer un pas endavant per sortir del forat. Només nosaltres podem fer-ho".

La direcció esportiva treballa per revertir la situació. Sobre la taula hi ha el possible tall de jugadors i l'arribada de fitxatges, dos elements que posen en alerta la plantilla. Segons Jelínek, "tot dependrà de com s'ho prengui cadascú. Potser per a algú suposa una empenta i per a  d'altres, potser no". El que té clar és que han de donar la seva millor versió.

L'equip té el repte de millorar la imatge dels darrers partits i això passa per guanyar en solidesa defensiva. Els tricolors viuran una nova prova de foc aquest diumenge a casa contra l'Herbalife Gran Canària en directe per RNA, al 94.2FM i a andorradifusio.ad.

Informa: Joel Romero
Imatges: Andreij Cristancho
Locució: Yasmina Canedo

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.