El Barça d'hoquei torna a Andorra quinze anys després

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Futbol Club Barcelona, el millor equip d'hoquei patins de la història a efectes de palmarès, està entrenant aquest dies a Encamp. Arriba amb un fitxatge estel·lar, el portuguès Helder Nunes i un objectiu molt clar recuperar la Copa d'Europa.

El Barça d'hoquei patins va arribar aquest diumenge a la nit a Encamp. L'equip entrenat per Edu Castro fa doble sessió diària a la parròquia. Totes les mirades es focalitzen en Helder Nunes, un dels millors jugadors d'hoquei del planeta i únic fitxatge de la secció per a aquesta temporada. "M'agrada molt guanyar, defensar i atacar, intento ser un jugador complet. Penso que aquí, amb els millors, evolucionaré", assegura.

No és un fitxatge però com si ho fos. L'experimentat Sergi Panadero ja està recuperat de la lesió a l'espatlla. L'any passat no van poder revalidar el títol de la Copa d'Europa i enguany ha de ser el principal objectiu. "Tenim equip i potencial per optar a tots els títols i treballarem per intentar aconseguir-los", adverteix. S'ha declarat "content d'estar aquí i gaudir de les instal·lacions".

La secció d'hoquei patins del Barça no feia la preparació a Andorra des del 2004. Seran a Encamp fins divendres.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Anna Romagosa

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.