Un Barça temible des de l´arribada de Pesic

Després de tancar la lliga en sisena posició, la millor assolida mai pel club a l'ACB, el MoraBanc ja prepara el debut al play-off contra el tercer classificat, el Futbol Club Barcelona Lassa, diumenge al Palau Blaugrana. L´arribada del veterà Pesic a la banqueta ha canviat la cara a un rival temible.

Qualsevol dels quatre rivals que es podia trobar el MoraBanc en la primera ronda del play-off hagués estat molt complicat de superar, però el Futbol Club Barcelona Lassa arriba a les eliminatòries pel títol en un gran moment.

La victòria contra el Tecnyconta Saragossa per 100 a 84 confirma el potencial ofensiu dels blaugrana, que des de l´arribada de Pesic a la banqueta el febrer han aixecat dues copes, la del Rei i la lliga Catalana, contra el MoraBanc, i han sumat dotze victòries per només 3 derrotes a la lliga Endesa.

El base francès Thomas Heurtel, MVP del partit aquest dijous, viu un moment molt dolç. Al seu costat Koponen, Hanga, Navarro, Sanders, Oriola i Tomic formen una esquadra temible que s´ha reforçat fa unes setmanes amb el pivot Jalen Reynolds.

Els blaugrana són el segon equip més anotador, amb 89 punts de mitjana, lideren el rànquing d'assistències i recuperacions, i són els segons en valoració i en efectivitat des de la línia de 6,75.

L´eliminatòria al millor de tres partits començarà diumenge a tres quarts de nou al Palau Blaugrana i dimecres a tres quarts de vuit viurà el segon capítol a la Bombonera. L´objectiu dels de Joan Peñarroya serà mostrar la cara més competitiva. Si hi ha tercer partit, novament es disputaria a la Ciutat Comtal, divendres vinent a tres quarts de vuit.

Informa: Joan López
Foto: Pimpauge (Wikimedia Commons)

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.