Barreda suma el segon triomf en motos i es col·loca segon a la general del Dakar

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Nou cop d'autoritat de Joan Barreda al Ral·li Dakar. El resident s'ha adjudicat la quarta etapa, la seva segona victòria en aquesta edició, i escala fins al segon lloc de la general. En cotxes, Nasser al-Attiyah ha sumat la tercera victòria consecutiva. 

Quan les caigudes i la navegació el respecten, Joan Barreda acostuma a ser un dels més ràpids. En la quarta etapa a les dunes de l'Àràbia Saudita el resident castellonenc ha fet el millor temps.

Amb la segona victòria d'etapa en aquesta edició es refà de la desfeta de dimarts i escala fins al segon lloc de la general, a només 15 segons del francès Xavier de Soultrait.

Adrien van Beveren ha estat desè i el resident francès ocupa ara l'onzè lloc de la general. El britànic Sam Sunderland ha perdut posicions, després d'acabar onzè la quarta jornada, i ara és setè a la classificació. 

En cotxes, Cyril Despres ha cedit mitja hora i cau al 23è lloc de la general. El qatarià Nasser al-Attiyah ha sumat la tercera victòria i el francès Stephane Peterhansel manté el lideratge.

Després d'una tercera etapa molt dura, l'incombustible Jordi Ginesta continua en cursa amb un dels camions d'assistència de l'equip Boucou.

Informa: Joan López
Imatges cedides: Eurosport
Fotografies cedides: Boucou Assistance

 

 

 

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.