Bernat Lomero es mostra decebut per la decisió del COA i no entén els arguments per no anar als Jocs

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La decisió del COA de no aprofitar les dues invitacions en natació per anar als Jocs de Tòquio portarà cua. La federació parlarà dilluns i els nedadors s'han mostrat decebuts per una decisió que no entenen. Només dos esportistes competiran al Japó, la delegació més minsa des dels anys 1980.   

La Federació de Natació no valorarà fins dilluns la decisió del COA de no portar Bernat Lomero ni Nàdia Tudó als Jocs. Primer es reunirà la junta directiva, que no amaga el descontentament amb l'organisme

Qui ha parlat han estat Bernat Lomero. La decisió del COA no l'ha agafat per sorpresa, però assegura sentir-se decebut i creu que és una llàstima que no s'aprofitin les invitacions. Considera la decisió "molt desencertada perquè tots dos hem demostrat un bon nivell".

A més no entén els arguments del COA per justificar la decisió.  Creu que són "poc convincents" i acusa el president de mentir. 

Lomero defensa que el nivell hi és, que hi ha hagut resultats, validats per la FINA, i creu que el COA està passant factura a la federació. "La no convocatòria em sembla més aviat una rabieta pels resultats del 2016", ha declarat.

A Tòquio només hi aniran la palista Mònica Doria, amb el bitllet per mèrits esportius, i un atleta, que dilluns es decidirà si és Pol Moya o Nahuel Carabaña.

Aquesta serà la representació més reduïda en uns Jocs Olímpics d'estiu des de Los Angeles 1984 i Moscou 1980, on van participar els tiradors Joan Tomàs i Francesc Gaset.

Informa: Sergi Cano 

Imatges: Arxiu

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.