Boicot dels països nòrdics a la Copa del Món, una oportunitat per a Irineu Esteve?

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Boicot escandinau a la Copa del Món. Noruega, Suècia i Finlàndia, tres de les grans potències en el panorama mundial d'esquí de fons, han decidit no participar en les dues darreres Copes del Món d'aquest 2020, aquest cap de setmana a Davos i el proper a Dresden. La decisió, molt negativa per a l'esport, per contra es presenta com una gran oportunitat per a Irineu Esteve.

Irineu Esteve debuta a la Copa del Món aquesta temporada diumenge a Davos on ha estat entrenant les darreres setmanes. No serà una Copa del Món normal, tot el contrari.

Després de la primera Copa del Món a Ruka, Noruega va decidir no participar en les dues properes a Davos i Dresden. L'equip nòrdic no va quedar satisfet amb la bombolla creada per la FIS a Finlàndia per evitar contagis. Un dia després Suècia i Finlàndia van decidir secundar la decisió dels noruecs.

Lògicament això altera de manera dràstica la competició i per contra es presenta com una gran oportunitat per a Irineu Esteve i Carola Vila per millorar els seus resultats en el circuit mundial.

Diumenge a tres quarts d'onze Carola Vila disputarà els 10 quilòmetres estil lliure. A dos quarts de dues serà el torn d'Irineu Esteve amb els 15 quilòmetres també en estil lliure.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: FAE

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.