Bou enfila el camí del 27è títol mundial en un any amb doble cita a Andorra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Toni Bou torna a entrenar-se a Andorra, pocs dies després de sumar una nova victòria a l'X-Trial de Barcelona, la quarta cita del Mundial a cobert. El 26 vegades campió del món afronta amb ganes la doble cita d'aquest any al país, el mes d'abril al Poliesportiu i el juny a Sant Julià de Lòria.

La neu acumulada aquests dies ha trastocat els plans d'entrenament de Toni Bou al seu territori de la cota 1.600 de Naturlàndia, però el pilot amb més títols de la història del trial no perd cap ocasió per desafiar la gravetat amb la seva moto. Ve de sumar la quarta victòria al Mundial a cobert a l'X-Trial de Barcelona, davant un Adam Raga molt combatiu, tot i la fissura en una costella i la lesió muscular a la zona lumbar que havia patit uns dies abans. Creu que es recuperarà ràpidament i espera tronar a als entrenaments i agafar el ritme. Destaca que "l'important és que el resultat va ser positiu a Barcelona. Em vaig notar bé quan vaig escalfar i vaig poder fer una bona final".

Aquest serà un any especial per al resident català amb una doble cita a Andorra, la darrera del Mundial a cobert el 25 d'abril al Poliesportiu, i la tercera del Mundial a l'aire lliure, el cap de setmana del 20 i el 21 de juny. Bou se sent còmode, tot i que admet que hi ha nervis. Considera que "són carreres molt importants i tenir dos campionats del món en un lloc com Andorra que és molt entès amb aquest món del trial és sempre positiu i vivint aquí encara més".

Ara fa uns dies la caseta on es guarda material i les motos elèctriques per als cursets d'iniciació va patir un incident força inesperat. El pilot explica que van entrar a robar i, "per sort, només es van endur les eines". Afegeix que les motos elèctriques dels nens petits les hem pogut guardar i no ha passat res. Crec que van estar a punt d'endur-se-les perquè les van moure. Encara hem tingut sort". "La gent de Naturlàndia un cop més s'ha portat increïblement bé amb nosaltres i ens ha tornat a cuidar, agraeix Bou.

En el vessant esportiu, Bou ja prepara la propera cita del Mundial, el 15 de febrer a Bilbao. Una aturada més en el camí cap al 27è títol de campió del món.

Informa: Joan López
Imatges: Txema Galilea

 

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.