Bou i Pascuet creen un equip per competir al Mundial de trial amb 5 joves talents del país

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Cinc joves pilots del país competiran aquesta temporada al Mundial de trial amb un nou equip creat pel 28 vegades campió del món, Toni Bou, i l'expilot urgellenc Jordi Pascuet. L'objectiu és que l'equip sigui també la millor escola per ajudar-los a arribar a l'elit.

Ja feia temps que Toni Bou es volia implicar en un projecte de formació amb joves pilots del país i finalment ha vist la llum en forma d'equip. Amb l'urgellenc Jordi Pascuet han posat en marxa el Bou i Pascu Racing Team.

La nova estructura arrenca amb cinc pilots. Jordi Lestang i Oriol Pi competiran al Mundial de trial 2, mentre que Gaudi Vall, Valentí Cristina i Jan Gabriel ho faran al de trial 125.

Bou creu "que hi ha pilots joves amb una bona projecció" i els vol ajudar "ja, perquè demà és tard". Pascuet considera que "encara els falta molt per poder arribar a un bon resultat, però és la manera de començar per aconseguir que un pilot andorrà despunti a nivell mundial".

Els integrants de l'equip repartiran la preparació entre Naturlàndia i un nou espai indoor ubicat a Andorra la Vella, on poden aprendre al costat del 28 vegades campió del món. A tots els espera un calendari força atapeït.

Tenen en ment, diu Gaudi Vall, "el Campionat d'Andorra, el de Catalunya amb la 125 per anar entrenant pel Mundial, i el d'Espanya amb TR2" . Jordi Lestang posa en relleu que "al Mundial comencem sota elit", fet que suposarà "esforçar-s'hi", i al Campionat d'Espanya pugen de categoria. "Són nivells més difícils però donarem tot el que puguem per fer-ho el millor possible". Jan Gabriel espera que puguin completar tot el Mundial.

La presentació oficial de l'equip de Bou i Pascuet tindrà lloc aviat i l'estrena en competició coincidirà amb la primera prova del Campionat d'Espanya, el 18 d'abril a la localitat corunyesa d'Arteixo.

Informa: Joan López
Imatges: Arnau Teixidó

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.