Busto lidera el trial lauredià després de la primera passada a les 15 zones

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Sant Julià de Lòria acull la mànega andorrana del Mundial de trial. El biscaí de 19 anys Jaime Busto, vencedor ahir a la jornada de classificació, liderava la general provisional després de la primera passada a les quinze zones del recorregut.
La zona 5 ha estat una de les que han provocat més maldecaps als pilots. Alguns han anat directament a terra. Altres han pogut evitar la caiguda gràcies a un arbre providencial. Entre els grans favorits, i Adam Raga, primer, ni Toni Bou, després, han pogut evitar posar el peu a terra. Només el japonès Takahisa Fujinami i el jove de 19 anys Jaime Busto, vencedor ahir a la classificació, ha passat sense penalitzacions. En la categoria de Trial 2, l´únic andorrà, Xavi Casas, també patia les exigències del recorregut.

Força públic ha desfilat al llarg de les zones, a la cota 1.600 de Naturlàndia. El nou format reduït a una sola jornada ha pogut restar afluència, però els més fidels han tornat a venir de tot arreu.

El biscaí Busto dominava la general després de la primera passada a les 15 zones, amb 16 punts, per davant de Raga, amb 21, i Bou, amb 27. La previsió és que la prova finalitzi cap a dos quarts de quatre i tot seguit es farà el lliurament de premis, al podi de la plaça Germandat de Sant Julià de Lòria.

Informa: Joan López
Imatges: Lluís Calvo
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.