A la caça del bitllet per als Jocs Olímpics de París

Laura Pellicer ha quedat eliminada del Mundial en caiac. Ha acabat 18a a la repesca i només les 10 primeres entraven a la semifinal. Sí hi serà Mònica Doria, que ha estat vuitena en la primera ronda classificatòria a la qual accedien les 20 millors. Doria també va aconseguir dimarts l'accés a la semifinal de canoa, que es disputarà aquest divendres al matí. La classificació per a la final li reportaria la classificació olímpica en les tres disciplines. 

Les perspectives no poden ser més positives després de ser 7a a la classificatòria de canoa i 8a a la de caiac. De moment, els nervis no li estan passant factura en un canal de Lee Valley que coneix molt bé. A Londres l'aigua baixa amb molta força però Mònica Doria s'adapta molt bé a aquest canal tan exigent gràcies a les estades que ha fet a la seu olímpica del 2012.

Aquest divendres tindrà la primera oportunitat per aconseguir el bitllet olímpic. En canoa hi ha 12 places i en caiac 15, a banda cal tenir en compte les quotes per països. Si entra a la final aconseguiria el bitllet per a París 2024 i ho faria en les tres disciplines, caiac, canoa i caiac cros. Si no queda entre les 10 millors, encara quedarien dues places disponibles i alguna més oberta per les quotes per països.

Cada país només pot classificar una palista. La semifinal comença a les 11 del matí amb 30 palistes per acabar entre les 10 primeres per accedir a la final. Sortiran en ordre de pitjor a millor temps de la classificatòria. Doria, amb el setena marca, baixarà la 24a, a les 11 i 49 minuts.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges cedides: Mario Leitner

 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.