Caminal i Mellado s'adjudiquen la 4a Duatló de muntanya

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Una setantena de participants han disputat aquest matí la quarta duatló de muntanya, organitzada conjuntament pel Club de Triatló Serradells i l´Sprint Club. Ruben Caminal i Loli Mellado han estat els vencedors en una prova que combinava la cursa a peu i la bicicleta de muntanya.

Alguns s'enrecordaven de la neu que va acompanyar la prova ara fa dos anys o del fred que van passar els corredors durant la darrera edició. Aquest matí, però, Engolasters ha rebut amb sol i temperatura primaveral la quarta edició de la duatló de muntanya. Els participants havien de fer un primer tram a peu de quatre quilòmetres a peu, un segon de BTT de 10 quilòmetres i tancar la prova amb un altre tram de cursa a peu de 2 quilòmetres. La línia de sortida, amb una setantena de duatletes, ha estat la més nombrosa de les edicions celebrades fins ara.

Loli Mellado s´ha imposat en categoria femenina i Ruben Caminal ha estat el més ràpid en la masculina. Precisament, Caminal ha cedit fa pocs dies la presidència del Club de Triatló Serradells a Eloy Garcia.

Aposta per la base per a una disciplina que cada vegada compta amb més practicants. Amb dies com avui, de ben segur que a la propera edició de la duatló encara en seran més.

Informa: Joan López Imatge: Víctor Reolid

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.