Un camp de pràctiques per esquiar tot l'any guanya l'Andorra Sports Startup Challenge

Un camp de pràctiques per esquiar tot l'any és el projecte guanyador de l'Andorra Sports Startup Challenge, impulsat per Actua i Microsoft. Un total de 63 startups de 18 països van presentar les seves propostes en aquest concurs dirigit a emprenedors.

Les candidates havien de millorar l'experiència de l'usuari amb la innovació tecnològica i contribuir a desestacionalitzar l'oferta esportiva i turística d'Andorra.

El jurat va escollir el projecte presentat per l'empresa xinesa Snow 51, un centre d'entrenament i gimnàs professional per als amants de l'esquí urbà que vulguin aprendre i practicar al seu barri, amb famílies i amics.

A més d'un paquet turístic per visitar Andorra, entre d'altres premis, els guanyadors també podran mostrar les seves solucions a la Casa de la Muntanya.

Informa: Joan López
Imatges cedides: Actua

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.