Cande Moreno es passa una porta i queda desqualificada en el comiat del Mundial júnior

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Cande Moreno no ha pogut acabar de la millor manera la participació al Mundial júnior que es disputa a l'estació noruega de Narvik. L'esquiadora s'ha passat una porta a la primera mànega de la combinada i ha quedat desqualificada. Bartumeu Gabriel i Xavi Cornella agafaran el relleu amb les proves tècniques.

Les expectatives eren elevades per a Cande Moreno aquest dilluns a la combinada. L'esquiadora de 19 anys havia aconseguit puntuar a la disciplina en Copa d'Europa aquesta temporada.

El cert és que el supergegant i especialment aquest mur se li ha entravessat els dos darrers dies.

Aquest dilluns ha tornat a sortir llarga en una porta i s'ha acabat menjant la següent i ha quedat desqualificada. El balanç és agredolç pel potencial de l'esquiadora, però positiu després d'aconseguir igualar el millor resultat d'un esquiador andorrà en un Mundial júnior amb la novena plaça a la prova de descens i la 16a al supergegant.

Les errades li serviran d'experiència i és que encara li queda viure un Mundial més en categoria júnior.

Moreno afrontarà a partir d'ara les darreres curses de la Copa d'Europa on enguany ja ha aconseguit puntuar en sis proves. A Narvik li agafen el relleu Bartumeu Gabriel i Xavi Cornella. Tots dos disputaran les proves de gegant i eslàlom dijous i divendres.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Narvik 2020-FAE 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.