Carabaña destrossa el rècord nacional de 3.000 metres obstacles a Castelló

Nahuel Carabaña fa miques un dels rècords més antics de l'atletisme andorrà, en la prova de 3.000 metres obstacles disputada dilluns a Castelló.

L'atleta de 20 anys va rebaixar en més de 10 segons el rècord anterior que posseïa Pep Sansa des del 1999 i va aturar el cronòmetre en 8 minuts 36 segons i 58 centèsimes.

Un registre que millora en més de vint segons la seva millor marca i que el situa molt a prop de les mínimes per a les cites internacionals més importants, com el Campionat del Món.

En la mateixa competició, Pol Moya va córrer els 800 metres llisos en 1 minut 49 segons i 34 centèsimes, 2 segons i 38 centèsimes per sobre del rècord d'Andorra que va firmar l'any passat.

Imatge cedida: CA Playas de Castellón