Carabaña esgotarà les opcions per als Jocs de Tòquio amb tres mítings internacionals

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Nahuel Carabaña vol esgotar les opcions per participar als Jocs Olímpics de Tòquio i lluitarà per un bitllet al qual també aspira el migfondista Pol Moya. Amb aquest objectiu, correrà en tres mítings internacionals per rebaixar la marca i millorar el rànquing en els 3.000 metres obstacles.

Nahuel Carabaña farà un últim esprint per intentar guanyar-se una plaça per als Jocs Olímpics de Tòquio. L'atleta del Playas de Castelló es troba a hores d'ara molt lluny de la mínima, però buscarà tenir opcions amb la classificació per rànquing. Per això necessita fer una bona marca en els 3.000 metres obstacles i la buscarà amb la participació en tres proves internacionals.

La primera confirmada en el seu calendari serà el Míting de Castiglioni, a Itàlia, el 19 de maig. Carabaña té la intenció de córrer després dues proves més, perquè el rànquing té en compte la marca de les tres millors curses i també compta el nivell dels corredors que hi prenen part. La Copa d'Europa de Nacions, el 19 i 20 de juny a Xipre, seria la darrera opció en el calendari.

Amb 20 anys, l'objectiu principal de Carabaña aquesta temporada és l'Europeu sub-23 de juliol, però no renuncia a la possibilitat de viatjar a Tòquio. Si cap atleta del país aconsegueix la mínima ni la classificació per rànquing, el Comitè Olímpic haurà de decidir si aprofita la plaça d'universalitat, a la qual també aspira el migfonista Pol Moya en els 800 metres.

Informa: Joan López
Imatges: Arxiu

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.