Carola Vila tanca la temporada 10a la Copa d'Europa sub-20 a Oberwiesenthal

Carola Vila ha tancat la participació aquesta temporada en Copa d'Europa amb una desena posició en la prova de 10 quilòmetres sortida massiva categoria sub-20 a Oberwiesenthal (Alemanya). Divendres havia estat 32a en la cursa esprint, a la mateixa estació.

Carola Vila ha disputat aquest dissabte al matí la darrera prova en categoria júnior. I s'ha acomiadat amb un top-10 en els 10 quilòmetres, amb un temps de 32 minuts 39 segons i 2 dècimes, a més d'un minut i mig de la guanyadora, la txeca Barbora Havlickova.

La prova s'ha desenvolupat amb mal temps, amb neu, pluja i molt de vent. Amb tot, l'andorrana s'ha adoptat bé i ha fet una cursa de menys a més, que li ha permès recuperar posicions mentre avançava el recorregut.

Vila tanca la temporada en Copa d'Europa, tot i que aquest diumenge correrà un relleu mixt, amb una esquiadora suïssa i una altra de Liechtenstein, que faran tres curses de 3,3 quilòmetres.

Informa: Sergi Cano
 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.