Carolina Poussier torna al món de l'esport com a entrenadora

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Hi ha esportistes que un cop retirats no volen deixar enrere el seu vincle amb la pràctica esportiva. Un bon exemple és Carolina Poussier, l´exesquiadora de la Federació d´Esquí ha deixat la seva feina com a mestra per començar una ventura com a entrenadora personal i dissenyadora d´una marca andorrana de roba esportiva.

Carolina Poussier va ser durant molts anys esquiadora de la FAE, va participar en els Jocs de Lillehamer al 94 o al Mundial de Sierra Nevada al 96. Ara exercia de mestra a l´escola andorrana fins que va decidir tornar a vestir-se de curt. "Feia un temps que em plantejava viure del que m'agrada, l'esport. Vaig decidir fa dos anys començar a estudiar una carrera d'entrenadora personal, m'he tret la titulació i he fet el salt", celebra l'exesquiadora.

S´ha convertit en entrenadora personal, ja sigui de manera presencial o fent vídeos dels exercicis per als clients. Treballa amb esportistes d´alt nivell però sobretot amb gent del carrer. A banda de l´entrenament físic incideix en l´alimentació. Surten a la llum conceptes com els superaliments o la chrononutrició.

Un dia li van demanar el disseny d´un mallot de triatleta. Va tenir èxit i va decidir crear una marca andorrana de roba esportiva molt exclusiva. Només se´n venen 10 peces de cada disseny.

També es pot demanar un disseny únic i personal. Exercici, nutrició i disseny un còctel que torna a situar Carolina Possier a la línia de sortida.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.